Velprøvede oppskrifter |

Mat vi aldri blir lei av. Online kokebok for heimen

Pastasalat med kokt ørret

Sunday Jul 26, 2009

Kjapp salat som passer til lunch eller en enkel middag.

Best når den er halvvarm

Best når den er halvvarm

Kokt pasta eller makaroni
Kokt ørret
Vårløk i biter
Lettrømme
Kanskje litt majones
Pepper
Kanskje litt salt

Det er ingen faste mengder av de ulike ingrediensene, så her må man velge selv. Jeg pleier å lage dette av rester av ovnsbakt hel ørret og jeg tar da med det som ble lagt inni ørreten. Ikke bare fiskekjøttet. Bland alt sammen og ha pepper på toppen. Normalt er det ikke nødvendig med salt om man saltet vannet som pastaen ble kokt i. Ha i rømme og majones (mest rømme) slik at konsistensen blir god. Jeg synes det smaker best når retten er halvvarm.

Comments are closed.